Findyouled Solar tulva valot

Findyouled Solar tulva valot

Findyouled Solar valonheittimet Ulkouima maiseman valaistus 60LED/120Lumen valettu alumiini seinään /In-ground valot, 2 in 1 säädettävä valo 16,4 metrin kaapeli, Auto on/off (lämmin valkoinen) · Lämmin valkoinen 60led/120lumen, lähtö kulma 60 asteen kattaa Laajempi kuvakulma kuin keskimääräinen valaisin. valaisin...

Tuotetiedot

Findyouled Solar valonheittimet Ulkouima maiseman valaistus 60LED/120Lumen valettu alumiini seinään /In-ground valot, 2 in 1 säädettävä valo 16,4 metrin kaapeli, Auto on/off (lämmin valkoinen)

 

图片41.jpg 

· Lämmin valkoinen 60led/120lumen, lähtö kulma 60 asteen kattaa Laajempi kuvakulma kuin keskimääräinen valaisin. valaisin ja aurinkopaneeli ovat sekä asennettu seinäkiinnikkeet, maahan asennettu panokset sopii sinun tarvitse. Ja 16,4 metrin johtaa kaapeli toimi valaisin sisä

· Suorita 6 ~ 15hours ilman valoa himmennettynä merkkinä täydellä latauksella 2000mah-akku, 3 vuoden takuu, koska automaattisesti toimii hämärästä aamunkoittoon hyvä auringonpaiste.

· Käännettävissä 7.5x6.1 tuuman aurinkopaneeli, latauksen nopeasti jopa pilvinen päivä. Ota aurinkopaneeli ensimmäistä kertaa ja se tulee automaattisesti yöllä yö anturi ja pysyä 6 tuntia enemmän

· Vedenpitävä ja heatproof---pyörivä valettu alumiini musta viimeistely valaisin lukitus rengas ja kumitiiviste voimakkaasti kestää sade, lumi ja iso sunshine

· Huomautus: Varmista, että Käännä on switch kevyt runko ennen käyttöä. Valo on valoherkkä ja ei valo kirkas paikallaan. Kytkeäksesi valon päivällä ota täysin kattaa aurinkopaneeli ja varmista, ei ole valon lähde tai sunshine havaittu.

 

图片42.jpg图片43.jpg图片44.jpg 

Tuotteen kuvaus

Väri: lämmin valkoinen

Huomautus:
Varmista Käännä on switch kevyt runko ennen käyttöä (tuntuu alapuolella muovinen suojus on uponnut). Valo on valoherkkä ja ei valo kirkas paikallaan. Kytkeäksesi valon päivällä ota täysin kattaa aurinkopaneeli ja varmista, ei ole valon lähde tai sunshine havaittu.

Hyvin maisemaan tai dramaattinen valaistus asetukset 
Tässä valossa on todella täydellinen tahansa ulkona, joka on valaistu: lippu, ajotieltä, polku, ja merkki pihalla, autotalli, Patio, kannen alueet tai vaikka puuhun tai kasvi.

Automaattinen valaistus 
Valoanturi aurinkopaneeli valo menee illansuussa automaattisesti ja pysyä 6 tuntia enemmän

2 in 1 asennus 
Kiinni maahan ja käyttää mukana ruuvit seinäteline

Toimii koko yön 
Suurempi aurinkopaneelit aurinkoa ja tässä valossa voi kestää 6 ~ 10 tuntia

Helppo asentaa
Metallirunko ja musta viimeistely IP55 vedenpitävä, erillinen 2 watin aurinkopaneeli 16,4 jalka lanka, AC tai DC päätösvaltaa ei tarvita.

Solar = vihreää energiaa säästää rahaa
Aurinkoenergialla valonheitin tehokas aurinkopaneeli, AC tai DC päätösvaltaa ei tarvita, Solar light ei vain olla säästäminen voit melko vähän ”uudelleenjohdotuksena” maksuja powered tulva valo, se myös säästää $ sähkölaskuissa. Jos sää on aurinkoisempi, sinun pitäisi olla erittäin tyytyväisiä tämän tuotteen kanssa.

Tietoja FindyouLED 
Me keskitytään kehittämään ja myynti LED valot ja LED laitteet Etusivu & Internet ja Panostamme itsemme ja luo parempaa koti aikaa sinulle.


Tutkimus