CLOUD SERVICE
Mobiilisovelluksemme saa muodostaa yhteyden suoraan pilvipalveluihimme, jolloin voit selkeyttää kameran ohjelmistojen ja ominaisuuksien hallintaa. Niille ihmisille, jotka ovat aina ajetussa, mobiilisovellusohjelmistomme avulla voit pysyä ajan tasalla. Katsele, yhdistä ja hallitse matkapuhelinjärjestelmiä kaikkien mobiililaitteiden vapaudesta. Suosituin ominaisuuksemme mobiilisovelluksessamme on "Live Look" -videot ja kuvat, joiden avulla voit tarkistaa tarkkailualueesi välittömästi.

CUSTOM & OEM-RATKAISU

T & K-osastomme koostuu asiantuntijaryhmästä, jolla on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja laitteistokehityksestä, vaihtelee toimialoittain ja on hyvä toimittaa mukautettuja ja OEM-ratkaisuja:

● Kameran kokoonpanon mukauttaminen

√ Mukautettu kokoonpano

√ Mukautetut toiminnot

● Mobiilisovellusten räätälöinti

√ Mukautetut ja merkkituotteet

√ Tuki tietyille kenttätyökaluille

√ Tietojen analysointi- ja hälytystoiminnot

● Cloud-palveluntarjoajat pääsevät mukauttamiseen

OEM VALMISTUSLOMAKE

Sunwebcam on kaikkien tuotteidemme takana. Sama koskee kaikkia jälleenmyyjiämme. Ota yhteyttä alla.

KUINKA SE TOIMII

图片3.png

Kamerajärjestelmä yhdistää HD-kameran, akun varmuuskopioinnin, aurinkolaturin, matkapuhelimen modeemin (WiFi-modeemin), paikallisen tallennuksen ja tietojenkäsittelyn yhdeksi integroiduksi pienikokoiseksi laitteeksi, joka on kytketty pienestä aurinkopaneelista (mukana) ja sisäänrakennettu akkujärjestelmä tarjoaa jatkaa toimintaa useiden päivien ajan, vaikka aurinkoenergiaa ei olisi.

Kamerajärjestelmä viestii matkapuhelin- tai WiFi-yhteyden kautta Camera Software & Cloud Service -palveluun.

Kamerajärjestelmä siirtää automaattisesti kerätyt kerratut tai pyydettävät kuvat ja videovirrat kameran ohjelmistoon katselua varten.

Käyttäjät kirjautuvat kameran ohjelmistoon tietokoneesta tai mobiililaitteesta kameroiden ohjaamiseen tai kuvien ja videoiden katseluun.

Pilvipalveluamme isännöi Amazon Web Services (AWS), johtava cloud computing -yritys ja erittäin skaalautuva, erittäin luotettava maailmanlaajuinen hosting-palvelu. Kamerajärjestelmä on rakennettu tälle kalliolle kiinteälle alustalle, jotta voit tallentaa ja tallentaa turvallisesti ja luotettavasti kamerat.MOBIILISOVELLUS

Mobiilisovellus on graafinen käyttöliittymäohjelmisto Sunwebcam-kameran määrittämiseen ja hallintaan. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

■ On-demand -kuvakuvaus

■ Video streaming

■ Tukee Sunwebcam-kameroita matkapuhelimen tai WiFi-yhteyden kautta

■ Usean käyttäjän samanaikaiset käyttäjät

■ Usean pääsynvalvonnan tasot

■ Jaa ja vie kuvia ja verkkosivuja

■ Katsele useita kameroita yhdestä tilistä

image003_副本.png