Tapa torjua liikenneruuhkia

- Oct 26, 2018 -

Tapa estää liikenneruuhkat


Yhä useammat maantiekulkuneuvot ovat alttiimpia liikenneongelmille. On vähemmän todennäköistä, että liikennepoliisi lähettää liikennevirtojen hallintaan kaupungissa. Mikä on parempi tapa estää liikenneruuhkia?

Gatesean aurinkokäyttöinen turvakameralla on älykäs analyysialusta. Liikennevideoon perustuva älykäs analyysialusta on pääasiassa suunniteltu parantamaan liikennepoliisiosastojen nykyisten valvontaresurssien toimintoja.

Lisäksi se saa tietoa, joka sisältää ajoneuvon virtauksen, keskimääräisen jonon pituuden, kylläisyyden, ajan käyttöasteen, ajoneuvon keskimääräisen nopeuden, ajoneuvojen päiden välisen etäisyyden, kaistansyvyyden, kaistavoimakapasiteetin ja ajoneuvon pääosan keskimääräisen aikapohjaisen välimatkan mukaan. (mukaan lukien pienikokoiset ajoneuvot, keskikokoiset ajoneuvot ja suurikokoiset ajoneuvot), jaotellaan ajoneuvon virtaukset ajoneuvotyypeittäin ja toteutetaan ajoneuvon virtauksen dynaaminen havaitseminen.

Sanalla Gatesea-aurinkokäyttöinen turvakameralla voi auttaa poliisia hankkimaan tieosuuksia. Tämä on paras tapa tehdä molemmat.