5 syytä käyttää Gatesea LED-auringonvalosuojaa turvallisuuden vuoksi

- Oct 23, 2018 -

5 syytä käyttää Gatesea LED Solar Flood Lights turvallisuuttaKuvan tulosta auringonvalosuuttimille


LED-auringonsuojavalaisimet ovat saaneet suosioaan, koska ne tarjoavat valaistuksen kaikkein syrjäisimmillä paikoilla turvallisuuden takaamiseksi. Gatesean auringonvalosuuttimia voidaan asentaa lähes missä tahansa paikassa ilman perinteistä virtalähdettä. Seuraavassa on viisi syytä niiden toteuttamiseen.


1. Tarjoa alueilta selkeä näkyvyys etäisyydeltä, jotta kuka tahansa voi liikkua alueella tai sen ympärillä.

Tämä voidaan saavuttaa siten, että valot toimivat koko yön tai liiketunnistimen avulla. Liike tarjoaa samat turvatasot; kuitenkin antaa paljon vähemmän virrankulutusta kuin valot toimivat vain, kun jotain liikkuu alueella. Etsivä, valot syttyvät asetetuksi ajaksi ja antavat jonkun näkevän selvästi, mitä liikkeentunnistimet ovat päättäneet. Pysyy valoisana 30 sekunnin ajan ja palaa takaisin Dim-tilaan, jos mitään ylimääräistä liikettä ei tunnisteta


2. Poista potentiaaliset piilopaikat jalankulkijoiden kulkureitiltä.

Auringonvalosuuntavalot voivat sytyttää koko alueen ja poistaa piilopaikkoja reiteillä, joita jalankulkijoiden on matkustettava. Heidän valon leviäminen on tyypillisesti paljon suurempi ja jättää paljon vähemmän pimeässä alueita. Tämä voi lisätä turvallisuutta jalankulkijoille millä tahansa alueella, onko se kävelemässä puistossa, kohti parkkipaikkaa tai alas kadulla.


3. Käytä muiden turvalaitteiden, kuten kameroiden, käyttöä alueella.

LED-valot tarjoavat myös paremman valaistuksen kameroille, jotta ne voivat nähdä, mikä on kyseisellä alueella tietyllä hetkellä. Aurinko-LED-tulvan valot voivat toimia alemmalla valotasolla kameran käyttöön ja siirtyä sitten suuritehoiseen valoon, kun liike aktivoituu näkyvyyden lisäämiseksi ja kameran näkyvyyden lisäämiseksi. Tämä varmistaisi, että alueen turvallisuudella on täysi näkyvyys siitä, mitä tapahtuu tietyllä paikalla tarkkaan aikaan. Voit jopa yhdistää aurinkokäyttöisiä tulvan valoja ja turvakamerajärjestelmän yhdeksi.


4.käytä ja ilmoita, jos joku rikkoo omaisuuttasi

Rikollisuuden estäminen on LED-turvavaloiden suurin rooli, ja aurinko mahdollistaa niiden toiminnan jopa silloin, kun virta on päällä. Rikollisille ei tiedetä toimivan, jos ne ovat helposti kiinni ja valaistu alue hyvillä LED-valaisimilla, jotka toimivat riippumatta siitä, mikä auttaa ehkäisemään rikollisuutta alueella ja myös helpottamaan tunnistamista jos jotain tapahtuu.


5.Nopea jalankulkijoiden liikenne ja turvallisuuden tunne.

Turvallisuuden lisääminen alueen valaistuksen avulla voi lisätä jalankulkijoiden liikennettä ja tehdä alueen ihmisillä turvallisuuden tunteen. Yritysten omistajille tämä on hyödyllistä kaksi kertaa; ensin lisäämällä asiakkaiden liikennettä ja toiseksi lisäämällä työntekijöiden turvallisuutta. Jos asiakkaat tuntevat, että yrityksesi on antanut valaistuksen ja luonut turvallisen vierailupaikan, he voivat palauttaa paremmin. Työntekijöille se tarjoaa hyvinvoinnin tunteen, että työnantaja on tarjonnut tarvittavan valaistuksen varmistaakseen heidän turvallisuutensa ja tekevän heidät tuntemaan, että heidän turvallisuutensa on ensisijainen tavoite. Lisäksi auringonvalosuuntavalo on ihanteellinen pysäköintialueille, kulkuteille, kaduille, yhteisöille , nurmikkoa, puutarhoja, tiloja jne.


Tiedätkö, mistä muista syistä pitäisi käyttää LED-auringonvalosuojauksia turvallisuuden kannalta?

vaihda ja keskustele!